28.10.2011

This is not me, this is me!

Oon hirveen kyllästyny ihmisiin jotka luokittelee esim. eri paikkakunnalta tulevat idiooteiksi, säälittäviksi, friikeiksi yms. ilman tutustumista. En tajua, että miten ihmeessä noi ihmiset voi kuvitella, ettei sitä muka huomaa miten jatkuvasti kommentoidaan tai matkitaan joitakin tekemisiä, sanomisia tai jopa naurua. Joo anteeksi vaan mutta olen huomannut, sori rikoin teidän kuplanne juuri.

Mikä helvetti siinä on, että varsinkin pojat sortuu tohon "sorsimiseen" paljon enemmän? En sano, että tytöt olisi täysin viattomia pulusia. En tiedä, onko se vaan se ikä kun juuri on päässyt yläasteelta pois? Kakkosilla ja kolmosilla on ihan yksi ja sama mistä päin maailmaa tulet. Hohhoijaa.

Oon kyllästyny myös siihen, että koko ajan pitäisi muka olla hiljaa ja "varoa" mitä tekee tai sanoo. Kaikista hulluinta tässä on, että noi ihmiset ei tiedä minusta yhtään mitään. Ei piirun vertaakaan. Tosin heidän omasta mielestään he tietävät kaiken kaikista. Niin, kuulopuheiden perusteella joista itseni kohdalla on ehkä yksi kymmenestä totta. Miten kohotat itsetuntoa kun olet jokaisen päivän jälkeen maassa?

Ole hyvä ja tule tutustumaan. Katsotaan sitten kuka nauraa ja kuka ei.
Rakastan syksyjä, miten nää aina meneekin ihan päin persettä. Hakisin niin muualle kouluun jos tarjoutuisi mahdollisuus.

Ei kommentteja: