14.9.2011

3 askelta onnellisempaan elämään

Mitä tehdä onnellisemman elämän eteen? Nämä kolme kultaista sääntöä kertovat elämällesi uuden suunnan.

 we heart it

Ensimmäinen askel: Hymyile!
Kokeile hymyillä toisille ihmisille, sillä hymyyn vastataan usein hymyllä. Vaikka hymyily ei aina ole helppoa, yritä löytää jotakin hyvää huonoinakin päivinä.

Toinen askel: Syö hyvin!
Hyvä ruoka saa meidät voimaan paremmin! Heitä pois kaikki typerät dietit ja syö kerrankin mitä haluat. On olemassa terveellisiäkin keinoja syödä hyvin.

Kolmas askel: Ystävät!
Ystävät saavat sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi sekä ystävät saavat sinut nauramaan. Ystävät ovat myös valmiita auttamaan elämän kohdellessa huonosti. Vietä aikaa ystäviesi kanssa, huomaat miten kaikki murheet jäävät huomiotta.

Otteita englannin esseestä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä niitä ystäviä saa.

The anonymous kirjoitti...

Itseasiassa aika hyvä kysymys...

Kirjottelin tossa aikasemmin siitä, et pienen lukion hyvä puoli voi olla luokan tiiviys mut enpä oo sieltäkään kun pari "puhetuttavaa" löytäny ja pyörin edelleen 2 vanhan kaverin kanssa... Se siitä uusien kaverien löytymisestä joo.

Mun pitäis kai keksiä joku nimimerkki millä vastailla.. No, mennään tällä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mullakin on lukioon menon jälkeen tullu useempi sellanen kaveri, mut oikeen kunnon ystävää ei oo ikinä ollu. No koulus onneks nykyään paljon sellasii joiden kans voi mennä hengaan käytävällä ja juttelee jotain kun on niin iso mesta :)