1.10.2011

Ruotsishokkia...

Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille,
joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
- Muumipappa
Kakkosjakso alkoi torstaina ja samana päivänä oli tiedossa myös ankara muistutus ruotsin kieleen kohdistuvasta asenneongelmasta. Pakko oli kuitenkin kyseistä kieltä tukeva kurssi heti alkuun, sillä peruskoulun ruotsin taitaminen on hyvin unholassa... No, meillä on kuitenkin tulossa muutama mielenkiintoinen tunti jatkossa, niitä odotellessa! :)

Ykkösjakso meni kunnialla läpi ja pakollinen fysiikka tulee takaisin parempana kuin peruskoulun päättötodistuksen numero! Happy happy joy joy! Odotan mielenkiinnolla muiden kurssien arvosanoja...

Kesäihmisenä on kiva sanoa, että syksyllä pääsee viimein käyttämään ihania neuleita ja kaulahuiveja! Sekä katsomaan vapaat viikonloput leffoja villasukat jalassa omassa sängyssä loikoen. Kaakao tekee näistä hetkistä vielä mukavampia! Suosittelen kokeilemaan, sitä huomaakin yhtäkkiä kuinka raskaita viikot oikeasti ovat.

Yritän ammentaa ensi viikolle jonkun paljon mielenkiintoisemman tekstin jota kirjoitella.
Siihen asti, hyvää viikonloppua sekä lokakuun alkua! Vaikka lokakuu nyt tarkoittaakin, että kohta sataa lunta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, tiedän ton tunteen ruotsia kohtaan. Itsellä sekä yläasteella että lukion ekalla oli ihan karmaisevat opet, nyt sain vaihdettua täksi vuodeksi tosi hyvälle opettajalle ja elättelen toivoa, että jos saisi sen tunteen vähitellen katoamaan. Voisi jopa oppiakin jotain.

Ah mutta lokakuu ♥ Ja kaikki nuo asiat mitä mainitsit.

Veera kirjoitti...

"Vaikka lokakuu nyt tarkoittaakin, että kohta sataa lunta."
Hyyyii, en enää koskaan taho kuulla tota :D

Anonyymi kirjoitti...

Karla Cagney, älä vaan! Mulla on tällä hetkellä opettaja joka papattaa ruotsia ihan hirveän nopeasti ja itse yritän tajuta edes pari sanaa sieltä täältä.. Se ei puhu tunneilla kun ehkä neljä lausetta suomea... No, onneksi tää ei ole vielä varsinainen ruotsin kurssi ni ehkä tähän nyt tottuu :D

Veera, justiinsa taisit kuulla ;D

Kiitoksia kommenteista ♥